Restaurant Girona

BROTS DE VI

El restaurant/ Bistró Brots de vi, neix de la il•lusió de transmetre i comunicar el treball, l’esforç i el dia a dia de l’agricultura i la ramaderia de casa nostra,  portada a la taula.
El valor d’aquesta feina que tantes persones, al llarg de vides i generacions gaudeixen i pateixen perquè d’altres puguin veure’s i menjar-se’n el resultat.

Amb poc maquillatge a la cuina, la nostra tasca és fer arribar a la taula plats senzills però treballats, de la forma més natural i menys alterada possible.

local

La gastronomia del nostre entorn

vins

Esforç, treball i expressió de la terra dins una ampolla de vi.

plats

Degustació per acompanyar el vi

copes

Un parentesis refrescant

EL RESTAURANT

Un bonic racó cantoner, amb una petita terrassa, situat al cor del barri vell de Girona, al carrer Cort Reial, centre històric de la ciutat, Brots de Vi, és el resultat d’un treball acurat, que també ha buscat mantenir l’essència en el local dels materials nobles, pedra, fusta i ferro, creant un bistró, on gaudir de moments per compartir amb amics i família o senzillament per regalar-se una copa de vi o un àpat, un moment, un espai, un silenci….

Amb molta qualitat de producte, busquem la qualitat en el menjar, el respecte i el valor dels productes que portem a la taula.
Treballem productes ecològics: pa, cereals, llegums, làctics i ous. Verdures de km 0 i les carns, provenen d’animals alimentats al camp.

Una cuina oberta darrere la barra, molt petita, et permet veure tota la transparència del que treballen al restaurant: una planxa, un forn i poc més.

GALERIA DE FOTOS

La carta

LA FILOSOFIA
DEL VI

Els vins que trobaràs a Brots de vi, tenen història, tradició, amor, passió…són el resultat d’homes i dones, que treballen la vinya, que segueixen el vi, des que és most fins que surt al carrer, que entenen el vi com a part de la seva vida.

La grandesa del vi, és que reflecteix la terra de la qual prové i els viticultors l’interpreten a la seva manera: uns la treballen en ecològic, d’altres naturals, o amb mules, amb emparrats convencionals, alguns s’han trobat vinyes abandonades o les han heretat de pares a fills…tots ells, només desitgen que el seu vi es begui, que transmeti el seu origen i que es gaudeixi del plaer d’obrir i compartir una ampolla de vi.

A brots de vi, volem portar-vos a la taula, vi per aprendre, per gaudir, per emocionar-se i sobretot per fer-vos partícips de la nostra manera d’entendre i respectar la feina dels viticultors.

A Brots de vi, volem transmetre l’esforç, el treball i l’expressió de la terra, dins una ampolla de vi.

Mesa-de-trabajo-2@3x-100-qgni9zh6xuv5go32nfil6yo2gtnghp8xumotk3cguk

Supermercat
ecològic

BioBrots, trobaràs una àmplia selecció d’aliments frescos i secs TOTS CERTIFICATS EN ECOLÒGIC que busquen facilitar una alimentació saludable per al màxim de persones possible.

La nostra oferta inclou cereals, xocolates, infusions i tes, cafè, pasta, arrossos, begudes vegetals, productes…

Disseny sense títol (36)

BROTS DE VI, LA SOSTENIBILITAT ALIMENTÀRIA AL RESTAURANT

Amb la mateixa voluntat que al supermercat ecològic, al Bistró Brots de Vi de Girona apostem per una carta FRESCA amb producte de QUALITAT, proximitat i sense pretensions, cuinat al moment amb poc maquillatge; amb vins naturals i biodinàmics, de casa i de fóra, per ampolles i a copes.

Disseny sense títol (37)

MÉS BROTS, UN COFFEE BRUNCH PER GAUDIR FENT SALUT

L’última novetat de grup i en sintonia de l’essència del supermercat ecològic i el restaurant, neix Més Brots, una COFFEE BRUNCH amb cafè D’ESPECIALITAT i productes sostenibles, ARTESANS AMB PRODUCCIÓ PRÒPIA I DIÀRIA. Gaudeix del dolç saludablement, i amb la sostenibilitat que ens dóna un producte circular.

Disseny sense títol (28)

EL PROJECTE DELS BROTS A GIRONA

Neix fa uns quants anys amb BROTS DE VI, buscant un espai d’alimentació saludable, gastronòmic i informal on gaudir del menjar i el vi natural.

El segueix BIO BROTS, la nostra botiga ecològica, situada al carrer de la Creu, necessària per a poder subministrar a Brots de vi productes dels nostres horts, els nostres camps i les nostres vinyes, i alhora oferir una oferta d’alimentació conscient i sostenible a la nostra ciutat, potenciant el producte fresc: Fleca, carnisseria, fruita i verdura, làctics…

Ara, tanca el cercle amb el més petit de la casa, + BROTS, un COFFEE BRUNCH, un espai amb la part més dolça de la família; cookies, muffins, pastissos, gelats artesans, cafè d’especialitat, però també amb un marcat estil de brunch: creps, baggels, torrades, bowls, tot amb producció pròpia i diària com a Brots de vi,  trencant els estereotips, on els producte dolç o un gelat, sí és saludable, nutritiu, sense sucres industrials afegits, ni greixos ni conservants, gelifi- cants, emulsionants, etc… Una oferta de creps dolces i salades amb bases de fajol o mill, sense llet ni ou, on es pot veure, que divertir-se i gaudir menjant pot ser molt saludable.

Perquè la sostenibilitat també es troba en la rotació del producte i l’economia circulant, així les tres rodes del tricicle, fan que el projecte sigui possible.