VINOTECA

La Vinoteca de Brots de vi, és una botiga/ bar de vins naturals amb una carta de plats alternativa i diferent. Neix de la il.lusió d’obrir-nos una mica més enllà del nostre territori, en el món del vi. És un espai petit i cuidat, on busquem vins de viticultor que treballen i coneixen la seva terra, d’elaboració natural i amb grans històries al darrere. Ens agrada conèixer les famílies, el treball i l’esforç que hi ha darrera una ampolla de vi, perquè és una manera honesta de poder després comunicar la filosofia i el perquè d’una feina feta. La nostra tasca , és la sel.lecció de Petits productors i elaboradors, artesans, amb una cura al producte i a la zona que els fa diferents.

Treballem el territori, però aquesta vegada ens hem obert a països veïns com França i Itàlia. Ells, porten més recorregut fet en aquest camí, i tot i que aquí s’estan fent vins molt ben fets, amb elaboració natural , trobem moltes més opcions i una llarga experiència, que a nosaltres encara ens falta… Borgonya, Jura, Còte du Rhone, Loire, Savoie…Le vin naturel! Així com Toscana, Piemonte, Trentino.. i d’altres.

Bar de vins naturals

A la Vinoteca també oferim plats amb producte de qualitat per acompanyar una copa de vi: formatges artesans, foie, salmó, tàrtars, ibèrics… una oferta gastronòmica diferent a la que hem fet fins ara, per donar més opcions als nostres clients.

La carta

Treballa amb nosaltres

Mesa-de-trabajo-2@3x-100-qgni9zh6xuv5go32nfil6yo2gtnghp8xumotk3cguk

Supermercat
ecològic

BioBrots, trobaràs una àmplia selecció d’aliments frescos i secs TOTS CERTIFICATS EN ECOLÒGIC que busquen facilitar una alimentació saludable per al màxim de persones possible.

La nostra oferta inclou cereals, xocolates, infusions i tes, cafè, pasta, arrossos, begudes vegetals, productes…

Disseny sense títol (36)

BROTS DE VI, LA SOSTENIBILITAT ALIMENTÀRIA AL RESTAURANT

Amb la mateixa voluntat que al supermercat ecològic, al Bistró Brots de Vi de Girona apostem per una carta FRESCA amb producte de QUALITAT, proximitat i sense pretensions, cuinat al moment amb poc maquillatge; amb vins naturals i biodinàmics, de casa i de fóra, per ampolles i a copes.

Disseny sense títol (37)

MÉS BROTS, UN COFFEE BRUNCH PER GAUDIR FENT SALUT

L’última novetat de grup i en sintonia de l’essència del supermercat ecològic i el restaurant, neix Més Brots, una COFFEE BRUNCH amb cafè D’ESPECIALITAT i productes sostenibles, ARTESANS AMB PRODUCCIÓ PRÒPIA I DIÀRIA. Gaudeix del dolç saludablement, i amb la sostenibilitat que ens dóna un producte circular.

Disseny sense títol (28)

EL PROJECTE DELS BROTS A GIRONA

Neix fa uns quants anys amb BROTS DE VI, buscant un espai d’alimentació saludable, gastronòmic i informal on gaudir del menjar i el vi natural.

El segueix BIO BROTS, la nostra botiga ecològica, situada al carrer de la Creu, necessària per a poder subministrar a Brots de vi productes dels nostres horts, els nostres camps i les nostres vinyes, i alhora oferir una oferta d’alimentació conscient i sostenible a la nostra ciutat, potenciant el producte fresc: Fleca, carnisseria, fruita i verdura, làctics…

Ara, tanca el cercle amb el més petit de la casa, + BROTS, un COFFEE BRUNCH, un espai amb la part més dolça de la família; cookies, muffins, pastissos, gelats artesans, cafè d’especialitat, però també amb un marcat estil de brunch: creps, baggels, torrades, bowls, tot amb producció pròpia i diària com a Brots de vi,  trencant els estereotips, on els producte dolç o un gelat, sí és saludable, nutritiu, sense sucres industrials afegits, ni greixos ni conservants, gelifi- cants, emulsionants, etc… Una oferta de creps dolces i salades amb bases de fajol o mill, sense llet ni ou, on es pot veure, que divertir-se i gaudir menjant pot ser molt saludable.

Perquè la sostenibilitat també es troba en la rotació del producte i l’economia circulant, així les tres rodes del tricicle, fan que el projecte sigui possible.